top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Silvester Zwaneveld regisseert voorstelling Marc de Hond


Komend voorjaar toert Marc de Hond met zijn eerste solo theatervoorstelling ‘Scherven brengen geluk’ langs de Nederlandse theaters. Vandaag wordt bekend dat cabaretier Silvester Zwaneveld de regie van dit programma voor zijn rekening neemt. Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester en toert zelf komend seizoen met zijn nieuwe soloprogramma ‘Regels zijn regels’.

"Scherven brengen geluk" theaterposter

“Scherven brengen geluk” theaterposter


Marc de Hond is blij met de samenwerking met Silvester: “We stonden dit jaar samen op het toneel toen we allebei meededen in De LULverhalen van Howard Komproe. Sindsdien hebben we contact gehouden. Geweldig dat hij mij nu meewerkt aan mijn eerste soloprogramma. Het is fijn om met hem te sparren, Silvester helpt mij om het verhaal dat ik wil vertellen naar het toneel te vertalen.”

Silvester Zwaneveld: “Marc heeft een enorme podium aanwezigheid, daarnaast duidelijke ideeën om een voorstelling te maken. Hij is zo iemand die je alleen een ladder hoeft te wijzen en hij klimt er al in. Best knap voor iemand in een rolstoel”.

De eerste try-outs van Scherven brengen geluk beginnen in november, de voorstelling gaat in maart 2015 in Amstelveen in première. De complete speellijst is hier te vinden.

 

Trailer “Scherven brengen geluk”:

Fragment uit voorstelling “In de lift” van Silvester:


Deel deze pagina:

4 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page