top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond presentator van toegankelijk festival Huntendwarspop


PERSBERICHT Zutphen, 18 augustus 2014

TV-presentator Marc de Hond zal op 23 augustus Huntendwarspop presenteren. Het festival (een samenwerking van Stichting Dwarswerk en Huntenpop) streeft er naar om zo veel mogelijk mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychiatrische beperking uit te nodigen. Op de vier podia in het DRU Park in Ulft treden zaterdag onder andere Guus Meeuwis, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel en Dotan op.

Marc verheugt zich op zijn deelname: “Huntenpop is een geweldig festival met een fantastische line-up. Super dat zij er daarnaast alles aan doen om er voor te zorgen dat dit feest meegevierd kan worden door een grote groep mensen met een handicap. Anno 2014 is dit eigenlijk hoe het overal zou moeten zijn.”

Als rolstoelgebruiker heeft Marc de Hond veel ervaring met de toegankelijkheid van festivals: “Ik kom wel (redelijk goed) toegankelijke festivals tegen, maar het actief promoten van de komst van ‘speciale mensen’ lijkt me voor zowel deze bezoekers als voor de ‘normale’ bezoekers een verrijking.”

Dit is de derde editie van Huntendwarspop. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, voor meer informatie: www.huntendwarspop.nl.

Marc de Hond zal te zien zijn op Stage Four.

Timetable Huntenpop, klik om te vergroten.Deel deze pagina:

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page