top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Persbericht: Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds


Eindhoven, 2 september 2015 Theatermaker, presentator, voormalig DJ en rolstoelbasketballer Marc de Hond gaat zich als ambassadeur inzetten voor het DELA goededoelenfonds.


portret Marc de Hond

Anderen inspireren

De invulling van het thema ‘Onbeperkt’ van het DELA goededoelenfonds past goed bij de levenshouding van Marc. Op zijn 25ste kreeg hij een dwarslaesie. Een moeilijke periode brak aan. Hij moest accepteren dat hij nooit meer zou lopen. Nu kijkt hij vooral naar wat hij nog wel kan. Zo toert hij vanaf 5 september wederom langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Scherven brengen geluk. “Ik wil laten zien hoe mooi het is om ondanks je beperking een ander te verrassen met je kracht, kwaliteit of talent. Door nu ook ambassadeur te zijn van het DELA goededoelenfonds geef ik meer mensen met een beperking net dat duwtje in de rug dat ze nodig hebben.” Samen met de leden van de Raad van Toewijzing gaat hij projecten selecteren. Ook trekt hij het land in om projecten te bezoeken.

Over coöperatie DELA

Circa 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos tegemoet kunnen zien. Coöperatie DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar ook dat we er zijn voor elkaar.

Deel deze pagina:

  1. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

  2. Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)

  3. Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

6 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page