top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond try-out in theaterzaal AFAS Hoofdkantoor in Leusden

Presentator, schrijver, rolstoelbasketballer Marc de Hond gaat vanaf maart 2015 op tournee langs de Nederlandse theaters met zijn solo theatershow ‘Scherven Brengen Geluk’. Speciaal voor medewerkers, klanten van AFAS en inwoners van Leusden en omgeving zal hij op vrijdagavond 16 januari 2015 een try-out geven in de grote theaterzaal in het AFAS hoofdkantoor in Leusden. Wilt u graag aanwezig zijn bij deze voorstelling, maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Het is komend jaar precies 12,5 jaar geleden dat Marc zijn laatste wedstrijd als keeper speelde. In zijn theatershow viert Marc het ‘koperen jubileum’ van zijn dwarslaesie en vertelt hij hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor ‘De LULverhalen’ en oogstte Marc hiermee lovende kritieken. ‘Scherven brengen geluk’ is zijn eerste soloprogramma. In welk hokje dat precies te plaatsen is, kan Marc nog niet zeggen, maar stand-up comedy zal het in ieder geval niet worden. Of er moet een wondertje gebeuren…

Het nieuwe leven van een optimist, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme.

Let op. De voorstelling bij AFAS op 16 januari is uitverkocht! Voor andere optredens van Marc de Hond, bekijkt u hier de complete landelijke speellijst met alle voorstellingen van Marc in 2015.

Let op: medewerkers en klanten van AFAS, en inwoners van Leusden hebben voorrang bij toewijzing van kaarten. Uw reservering komt op een wachtlijst. U krijgt uiterlijk 1 januari bericht of er kaarten voor u beschikbaar zijn.

Datum: vrijdag 16 januari 2015

Ontvangst vanaf: 18:30 uur

Aanvang: 19:00 uur

Kosten per ticket: gratis

Locatie: AFAS Hoofdkantoor – Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden

Voorstelling 16 januari is uitverkocht, U kunt zich alleen nog maar registreren voor de wachtlijst:

Naam(verplicht)

E-mail(verplicht)

Telefoonnummer

Woonplaats

Hoeveel personen? 1 2 3 4 5 6 7 8

VerzendenDeel deze pagina:

1 weergave0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page