top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Letselschade.com sponsort rolstoelbasketbalteam BC Apollo

Letselschade.com is voor de komende drie jaar hoofdsponsor geworden van het rolstoelbasketbalteam van BC Apollo uit Amsterdam, een gecombineerd heren- en damesteam dat al jaren uitkomt in de landelijke Eredivisie rolstoelbasketbal. Daarnaast zullen zij komend seizoen voor het eerst uitkomen in de BENE–competitie, waarin de beste teams van Nederland en België tegen elkaar strijden.

Tv-presentator Marc de Hond is een van vaste waarden van BC Apollo. Twaalf jaar geleden kreeg Marc een dwarslaesie na een medische fout. Hij werd destijds in zijn schadezaak bijgestaan door Letselschade.com. Toen Marc aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe sponsor voor zijn team, was Letselschade.com de eerste die zich meldde. Zij hebben Marc’s rolstoelbasketbal-loopbaan de afgelopen jaren met interesse gevolgd: als voormalig voetbalkeeper pakte Marc het rolstoelbasketbal snel op. Na zijn debuut bij Apollo in Amsterdam, maakte hij een aantal jaren deel uit van het fulltime rolstoelbasketbalprogramma dat bondscoach Gertjan van der Linden op Papendal had opgestart. Marc reisde jarenlang over de hele wereld met het Nederlands rolstoelbasketbalteam en liep daarbij op het nippertje plaatsing voor de Paralympische Spelen in Londen mis. Vorig jaar nam Marc afscheid van Oranje om zich te kunnen richten op zijn tv-carrière en zijn eerste solo theaterprogramma Scherven Brengen Geluk (vanaf 2015 in de Nederlandse theaters).

Letselschade.com vindt de spelers van BC Apollo aansprekende voorbeelden van mensen die – ondanks tegenslag – niet opgeven en doorzetten. Het is belangrijk om, als dat mogelijk is, zo veel mogelijk te blijven bewegen. Rolstoelbasketbal is een spectaculaire kijksport en Letselschade.com verheugt zich om komend seizoen de wedstrijden in de Eredivisie te gaan volgen. Marc en zijn teamgenoten van BC Apollo zijn heel blij met de steun van hun nieuwe hoofdsponsor die het voor hen mogelijk maakt om ‘gewoon’ hun sport te kunnen blijven beoefenen.


BC Apollo en Letselschade.com

Deel deze pagina:

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page