top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Benefiet vertoning Giel Beelen documentaire voor Serious Request

Op 20 december om 12:00 uur organiseren de Filmschuur in Haarlem, Uitgeverij Excesso Entertainment en presentator/filmmaker Marc de Hond een benefietvertoning van de documentaire “Giel – de doorbraak van een shockjock” – een film over de beginjaren van de carrière van Giel Beelen. In de hoofdrollen o.a. Giel Beelen, Rob Stenders en Gerard Ekdom.

De film zal ook tijdens Serious Request worden uitgezonden op NPO Doc.

Naast het vertonen van de film in de Haarlemse Filmschuur, valt er ook te genieten van live muziek van Sandy Dane, een spetterend optreden van Jörgen Raymann, en een Q&A met Marc de Hond – de regisseur van de film.

3FM Serious Request

Na afloop van de vertoning kan je uiteraard ook een kijkje nemen bij de Grote Markt waar het Glazen Huis dit jaar staat.

Er is plek voor 100 aanwezigen. Alle bezoekers krijgen de film te zien, en ze krijgen deze na afloop ook allemaal op een exclusieve DVD mee naar huis.

De volledige omzet van de benefietvertoning gaat naar Serious Request 2014. Dit jaar komt Serious Request in actie voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Reserveren kan op twee manieren: 1. mail naar reserveren@giel.tv en betaal op 20 december tien euro per ticket contant aan de kassa.

2. Doneer via onze 3FM actiepagina minimaal tien euro. De eerste 40 mensen die dat doen zijn gegarandeerd van een mooie plek op 20 december.

Wie het eerst komt, eerst maalt.

Deuren openen om 11:30 uur.

Flyer Giel - Benefiet

Trailer:

Reserveer via dit contactformulier:

Naam(verplicht)

E-mail(verplicht)

Telefoonnummer

Hoeveel personen? 1 2 3 4 5 6 7 8

Verzenden

Deel deze pagina:

3 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


Post: Blog2_Post
bottom of page