top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond maakt korte docu over Hans van Mourik ‘Permanent op vakantie’

Marc de Hond en Hans van Mourik in 'permanent op vakantie'

Marc de Hond en Hans van Mourik in ‘permanent op vakantie’


Deze maand is het elf jaar geleden dat ik verlamd raakte. In het revalidatiecentrum lag in de kamer naast mij Hans van Mourik. Ook hij had een dwarslaesie. Alleen die van hem is 20 cm hoger waardoor hij niet alleen zijn onderlichaam, maar ook zijn armen en handen niet kan gebruiken. Hij bestuurt zijn rolstoel met zijn kin. Op moeilijke dagen dacht ik aan hem…

Ik begin vandaag een nieuw YouTube kanaal waarop ik korte films maak over personen die ik inspirerend vind. Mijn eerste film… gaat over Hans.

Deel deze pagina:

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page