top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond’s documentaire over Giel Beelen in december te zien op NPO Doc


 

Op 19 december zal mijn documentaire “Giel! de Doorbraak van een shockjock” op televisie worden uitgezonden op NPO Doc (het voormalige Holland Doc). Eerder dit jaar maakte ik deze film over 3FM-dj Giel Beelen. Tijdens Serious Request 2014 zal hij te bekijken zijn. Erg gaaf!

Voor wie niet tot 19 december wil wachten is de DVD van de film nu overal verkrijgbaar (en online te bestellen). Daarnaast is de film ook nog steeds te bekijken via de On Demand player onderaan deze pagina.

Lees meer over dit nieuws in RTL BlvdTelegraafHeadlines.

Hieronder het officiële persbericht van NPO Doc:

 
De Doc 40: Giel! De doorbraak van een shockjock

Vrijdagavond 19 december rond 20.25 uur op NPO Doc Daphne Bunskoek presenteert iedere vrijdag in de Doc 40 op documentaires die hun Nederlandse televisiepremière op documentairekanaal NPO Doc beleven. Met op 19 december de documentaire Giel! De doorbraak van een shockjock.


Giel Beelen bij Matthijs van Nieuwkerk

Ondanks zijn huidige succes, kende de carrière van Giel een moeizame start. De omstreden dj liet zich live op de radio oraal bevredigen, noemde Mein Kampf zijn meest inspirerende boek en riep zijn luisteraars op om poederbrieven te sturen. Hij werd drie keer ontslagen en geen omroep wilde hem meer hebben. Hoe is hij dan toch zo ver gekomen? In de documentaire ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ maakt voormalig 3fm-dj Marc de Hond een reconstructie van het turbulente begin van de carrière van Giel Beelen.

NPO Doc is te bekijken op de volgende manieren:

  1. Liv

NPO DOC
  1. Bij UPC Digital op: kanaal 309

  2. Bij CAIWAY op: kanaal 118

  3. Bij Ziggo op: kanaal 212

  4. Bij Interactieve tv van KPN: kanaal 102

  5. Bij Delta: kanaal 35

 

Marc:  “Ik voel mij vanaf het prille begin zeer gesteund door de mensen van NPO Docs, in het bijzonder Nathalie Windhorst, en ik dank ze enorm voor hun inzet om mijn film uitgezonden te krijgen. Ben blij dat dat gelukt is!”In samenwerking met uitgever Excesso is Marc’s veelgeprezen documentaire “Giel! De doorbraak van een shockjock” over Giel Beelen nu overal in Nederland verkrijgbaar op DVD.

Koop de dvd, of bekijk de film ‘On Demand’ in de player

Bestel deze dvd nu voor €11.95 met de ‘Koop!’-knop aan de rechterzijde, of bekijk de film ‘On Demand’ voor €4.99 via de Distrify-player onderaan deze pagina.

En anders bestelt u de dvd via de vele opties op de website www.giel.tv of bijvoorbeeld via Bol.com.

De DVD kent vele extra’s: deleted scenes en bonusinterviews met Giel Beelen, Gerard Ekdom en Rob Stenders. Altijd al willen weten hoe je zelf ook een documentaire kunt maken? Marc heeft een extra audiotrack toegevoegd met zijn commentaar over hoe hij de film gemaakt heeft.

Cover van de DVD: "Giel! De doorbraak van een shockjock"

Je kunt de film ook in HD-kwaliteit online bekijken voor €4.99 via onderstaande player.

Heb je de film al gezien? Dan zou je Marc enorm helpen door een recensie te plaatsen bij Bol.com.


 

Deel deze pagina:

  1. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

  2. Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)

  3. Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

#documentaire #gielbeelen #npodocs #shockjock

4 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page