top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Giel Beelen werd ontslagen door opmerkingen over Mein Kampf


Giel wordt ontslagen door opmerkingen over Mein Kampf:

Op 10 januari 2001 wordt 3fm-dj Giel Beelen door werkgever de KRO ontslagen nadat hij een opmerking maakt over Mein Kampf van Adolf Hitler in de Micro Gids, het huisblad van de KRO.

Dit fragment komt uit de film “Giel – de doorbraak van een shockjock“, gemaakt door Marc de Hond. Animatie door Sophie Olga de Jong. De complete film is online te zien via onderstaande Distrify player voor €4.99 of bestel de film op dvd door hier aan de rechterkant op de koop-knop te klikken.

DVD -Giel! De doorbraak van een shock jock! €11.95 [wp_cart_button name=”DVD Giel de doorbraak van een shockjock” price=”11.99″ border=0]

Je kunt de film ook in HD-kwaliteit online bekijken voor €4.99 via onderstaande player.


Hoe werkt bovenstaande player? Je kunt ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ online huren, druk daarvoor op de groene knop “Watch movie” in bovenstaande player. De film is ook te koop als Full HD download, druk daarvoor op de paarse knop “Buy Movie”. Er is tevens de mogelijkheid de film op DVD thuisgestuurd te krijgen. Je hebt een creditcard of een PayPal-account nodig om af te rekenen. Inloggen kan automatisch via Facebook of met een emailadres. Voor meer informatie over de film ga je naar www.giel.tv. Geen creditcard, toch de film zien? Of andere problemen? Email naar Marc de Hond o.v.v. Giel!.

Heb je de film al gezien? Dan zou je Marc enorm helpen door een recensie te plaatsen bij Bol.com.


Deel deze pagina:

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page