top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Giel Beelen laat zich live in de uitzending bevredigen

Een historisch radiofragment uit de film “Giel de doorbraak van een shockjock” door Marc de Hond (2014). Radio dj Giel Beelen laat zich in 2000 live op de radio bevredigen door een prostituee. En dit is nu op een bijzondere en artistieke manier te zien in animatie (bekijk de video hieronder). Collega’s Gerard Ekdom, Rob Stenders en Paul van der Lugt vertellen waarom dit zo een legendarisch moment is in de radio geschiedenis.

Deel dit fragment vandaag op Facebook en maak kans op een gratis DVD. Bestel de hele film direct via www.giel.tv.Of bekijk via YouTube:

Begin 2000 maakt Giel Beelen een legendarische radio-uitzending op Radio 3 – het huidige 3FM. Hij belt een escort service, en midden in de nacht komt een hoer naar de studio en laat Giel zich live op de radio pijpen. Het fragment over Giel en de callgirl, voorzien van commentaar van o.a. Gerard Ekdom en Rob Stenders komt uit de film “Giel – de doorbraak van een shockjock“, gemaakt door Marc de Hond. Prachtige stop motion animatie door Celine van Hees. Bestel de film op DVD door hier aan rechterkant op “Koop!” te klikken of bekijk de film on-demand online via onderstaande Distrify player v/a €4.99.

DVD -Giel! De doorbraak van een shock jock! €11.95 [wp_cart_button name=”DVD Giel de doorbraak van een shockjock” price=”11.99″ border=0]

Je kunt de film ook in HD-kwaliteit online bekijken voor €4.99 via onderstaande player.

Hoe werkt bovenstaande player? Je kunt ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ online huren, druk daarvoor op de groene knop “Watch movie” in bovenstaande player. De film is ook te koop als Full HD download, druk daarvoor op de paarse knop “Buy Movie”. Er is tevens de mogelijkheid de film op DVD thuisgestuurd te krijgen. Je hebt een creditcard of een PayPal-account nodig om af te rekenen. Inloggen kan automatisch via Facebook of met een emailadres. Voor meer informatie over de film ga je naar www.giel.tv. Geen creditcard, toch de film zien? Of andere problemen? Email naar Marc de Hond o.v.v. Giel!.

Heb je de film al gezien? Dan zou je Marc enorm helpen door een recensie te plaatsen bij Bol.com.

Deel deze pagina:

1.267 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page