top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Voorstelling Marc de Hond over opa’s oorlogsverleden verschijnt 4 mei online
De tv-registratie van het theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ beleeft op 4 mei 2018 zijn première. In de voorstelling ontsluiert Marc de Hond het oorlogsgeheim van zijn grootvader en verzetsheld Sam de Hond. Vanaf 20:02 uur is het programma integraal te zien op diverse on-demand kanalen.
TV-registratie van ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ in première


Eerder ging de opname van de voorstelling verloren als gevolg van een omgevallen kop koffie. Daarom werd onlangs een nieuwe tv-opname ingepland. Deze is geslaagd en vervolgens werden de schijven ditmaal wel succesvol uit de buurt gehouden van hete vloeistoffen.

Wie bang is, krijgt ook klappen

In zijn tweede theaterprogramma, Wie bang is, krijgt ook klappen, legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde. De voorstelling is vanaf 4 mei 20:02 uur is de voorstelling on-demand te zien via diverse kanalen en via Play van KPN. Kijk voor links, trailers en aanvullende informatie op www.marcdehond.nl/kijkMarc de Hond – Wie bang is krijgt ook Klappen from Comedy Station on Vimeo.

Deel deze pagina:

  1. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

  2. Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)

  3. Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page