top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Maurice de Hond in De Kist: “ik leef in het hier en nu”

Een paar jaar geleden kreeg ik mijn goede vriend Kefah Allush zelf al eens op bezoek om te praten over leven & dood in zijn prachtige programma “De Kist”. Nu was het mijn vaders beurt om Kefah over de vloer te krijgen. Een gesprek waarin veel tegenslagen de revue passeerden, en de bijzondere manier waarop hij daar mee omgaat. Nuchter en pragmatisch, proberen te helpen waar hij kan. Niet te lang terugkijken, vooral leven in het hier en nu.

Bekijk de uitzending van mijn vader hier.

In 2012 ‘zat’ ik zelf in De Kist:Deel deze pagina:

  1. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

  2. Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)

  3. Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

#dekist #kefahallush #mauricedehond

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdens de “Nacht van de Vervanging” in het Verzetsmuseum in Amsterdam houdt Marc de Hond een verrassende toespraak. Animatie via Stichting Beeldtaal en Vist Brabant. Deel deze pagina: Klik om te dele

Post: Blog2_Post
bottom of page