top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond vanaf september 2018 te zien met derde theatervoorstelling

Vanaf september 2018 keert Marc de Hond terug in de Nederlandse theaters met zijn derde avondvullende voorstelling: “Voortschrijdend Inzicht”, een voorstelling over omgaan met verandering.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf eind mei. Reageer op dit bericht met het woord: “REMINDER” en krijg automatisch een seintje zodra de kaartverkoop begonnen is.

Deel dit bericht en maak kans op 2 vrijkaarten in een theater naar keuze!

Poster Voortschrijdend Inzicht

Theaterposter Voortschrijdend Inzicht


“Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling VOORTSCHRIJDEND INZICHT legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.

VOORTSCHRIJDEND INZICHT is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.”

Fotografie: Bastiaan Van Musscher​ – Ontwerp: Satchmo Media​

Deel deze pagina:

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page