top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond treedt op met gebarentolk in Maassluis

Op initiatief van Marc de Hond werkt gebarentolk Sebastiaan Boogaard (bekend van o.a. het NOS Journaal) eenmalig mee aan de theatervoorstelling Scherven brengen geluk. Op vrijdag 6 november in Theater Koningshof in Maassluis is iedereen welkom, maar vooral mensen die niet (goed) kunnen horen.

Marc de Hond: “In mijn voorstelling vertel ik hoe ik mijn handicap uiteindelijk heb omarmd. Het is het verhaal van mijn dwarslaesie; maar er is veel overlap met de verhalen van mensen die doof of blind worden. Ik vind dat mijn show voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben dus heel blij dat Sebastiaan mijn show wil openstellen aan mensen die mij – zonder hem – niet zouden kunnen verstaan.”


In Scherven brengen geluk vertelt De Hond over zijn leven in een rolstoel, en hoe het grote drama dat hem overkwam hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. De voorstelling is geregisseerd door cabaretier Silvester Zwaneveld. Kaarten voor Scherven brengen geluk in Theater Koningshof in Maassluis  kosten € 17,50 inclusief pauzedrankje – reserveer hier. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Scherven brengen geluk

flyer-marc-de-hond-scherven-brengen-geluk-tolk

In zijn theatershow Scherven brengen geluk vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor De LULverhalen en oogstte hij hiermee lovende kritieken. Scherven brengen geluk is zijn eerste soloprogramma. In welk hokje dat precies te plaatsen is, kan Marc niet echt zeggen, maar stand-up comedy is het in ieder geval niet. Of er moet een wondertje gebeuren… Het nieuwe leven van een optimist, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme.

Reserveer hier uw kaartje(s)

Deel deze pagina:

  1. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

  2. Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)

  3. Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

#doventolk #gebarentaal #schervenbrengengeluk #sebastiaanboogaard

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page