top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Marc de Hond deed mee met The Passion

Marc de Hond in The Passion

Marc de Hond in The Passion


Het was maar een klein rolletje: apostel van Jan Dulles (Jezus) in The Passion, maar wat was het leuk om te doen. Ik heb een aantal ontzettend leuke dagen meegemaakt bij de repetities, opnames, uitzending en after-parties. Gefeliciteerd EO/RKK, Eye2Eye Media en regisseur David Grifhorst met een prachtig programma, imposante kijkcijfers, en de verkoop aan Amerika. Het was een eer om een klein deeltje van de schakel te mogen uitmaken.

In de eerste plaats wil ik graag mijn nieuwe vrienden bedanken voor de gezellige tijd, de leden van de apostel-possie (ook wel bekend als mijn tilploeg): Ben, Jermain, Jacques, Martijn, Rik, Herman, Nigel, Stanley, Juan, Wilfred, Jamai en Jan. Natuurlijk ook dank aan alle anderen die voor- en achter de schermen keihard hebben gewerkt aan het tot stand komen van The Passion 2014.

Kijk hier als je nog een keer na wil genieten van de mooie scenes en liedjes:

Overige relevante links: mijn radio interview met Stefan Stasse, mijn radio interview met AmsterdamFM en het item in RTL Boulevard over mijn deelname.

En ja… valt er nog iets te twitteren over een apostel van Jezus in een rolstoel? Echt briljante grappen zaten er helaas niet tussen. Zelf vond ik het grapje van Rivka over de #NS het leukst!


Tweets over The Passion
Marc de Hond en cast The Passion

Marc de Hond en cast The Passion

Deel deze pagina:

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page