top of page
  • Foto van schrijverMichel De Hond

Leonie Meijer gaat theater in met Marc de Hond

Zangeres Leonie Meijer werkt op zaterdag 17 oktober eenmalig mee aan de theatervoorstelling Scherven brengen geluk van Marc de Hond. De voorstelling is dan te zien in Theater de Omval in Diemen. Marc de Hond: “Bij mijn voorstelling maak ik gebruik van het nummer Scherven van geluk van Leonie. Een prachtig nummer dat op basis van de inhoud, sfeer en –natuurlijk- de titel naadloos bij mijn show past. Ik vind het geweldig dat Leonie bereid is om het straks in Diemen live te vertolken. ”

Persbericht: Leonie Meijer verzorgt eenmalig gastoptreden bij voorstelling Marc de Hond

In Scherven brengen geluk vertelt De Hond over zijn leven in een rolstoel, en hoe het grote drama dat hem overkwam hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. De voorstelling is geregisseerd door cabaretier Silvester Zwaneveld. Kaarten voor Scherven brengen geluk in Theater de Omval in Diemen kunnen worden aangeschaft via www.theaterdeomval.nl en kosten € 15,-. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Scherven brengen geluk Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, vindt Marc de Hond. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto overal gratis en hebt altijd de beste plek bij concerten ook al kom je als laatste binnen. Je hoeft nooit te zoeken naar een openingszin (kun je mij even helpen met …?) en vooral denken alle meisjes dat je heel onschuldig bent.


In zijn theatershow Scherven brengen geluk vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor De LULverhalen en oogstte hij hiermee lovende kritieken. Scherven brengen geluk is zijn eerste soloprogramma. In welk hokje dat precies te plaatsen is, kan Marc niet echt zeggen, maar stand-up comedy is het in ieder geval niet. Of er moet een wondertje gebeuren… Het nieuwe leven van een optimist, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme.

Scherven brengen geluk wordt speelt nog t/m 29 december in heel Nederland. Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst op www.marcdehond.nl.

Leonie Meijer Leonie Meijer is één van de weinige singer-songwriters die succesvol is gebleken na het eerste seizoen van The Voice of Holland, waarin zij de finale wist te behalen. Met haar albums Los en Luister Maar wist ze een top tien-notering te scoren in de iTunes Top 100. Vorig jaar had ze haar debuut in het theater met eigen programma Luister Maar Live. Dit seizoen is ze met haar tweede voorstelling Naked begonnen en is nog tot en met januari 2016 te zien. Hier op aansluitend zal haar derde solo album The Naked Sessions uitkomen op 9 oktober. Vanaf 3 oktober is Leonie de nieuwe stem van NPO Radio 2 en naast haar eigen theatertour is Meijer dit najaar ook nog samen met o.a. Matt Dusk, Hadewych Minis, Ruben Hein en het Metropole Orkest te bewonderen in Sinatra 100, een eerbetoon aan Frank Sinatra.Deel deze pagina:

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


Post: Blog2_Post
bottom of page