Tweede theatershow Marc de Hond: “Wie bang is, krijgt ook klappen”


Wie bang is krijgt ook klappenNa het succes van “Scherven Brengen Geluk” keerde Marc de Hond in 2017 terug in de Nederlandse theaters, met zijn tweede voorstelling: Wie bang is, krijgt ook klappen. Deze voorstelling is vanaf nu in zijn geheel on-demand te zien!

Vanaf september 2018 komt Marc met zijn derde voorstelling: “Voortschrijdend Inzicht“.

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Fragment:

Trailer:

Deze voorstelling van Marc de Hond toerde t/m december 2017 langs de Nederlandse theaters en is vanaf mei 2018 on-demand te zien via diverse online entertainment kanalen.