Nu op DVD, video-on-demand of live voor uw klanten en personeel: Marc de Hond’s theaterprogramma ‘Scherven brengen geluk’


Marc de Hond’s voorstelling “Scherven Brengen Geluk” was ruim 60 keer te zien in het theater. Het is vanaf nu mogelijk om de show te boeken voor uw bedrijf of organisatie. Interesse in Marc als artiest, spreker of dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De eerste theatervoorstelling van Marc de Hond trok overal in Nederland volle zalen. Geweldig dat u in zulke grote getale bent komen kijken. Heeft u hem gemist, of wilt u hem nog een keer zien? Bekijk de voorstelling online, op dvd of vraag offerte aan voor een volledig verzorgde show voor uw klanten en personeel.

Komend seizoen keert Marc terug in de Nederlandse theaters met zijn derde avondvullende show “Voortschrijdend Inzicht

Fragment:

Bekijk fragmenten en interviews van ‘Scherven Brengen Geluk’

Scherven brengen geluk:
Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, vindt Marc de Hond. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto overal gratis en hebt altijd de beste plek bij concerten ook al kom je als laatste binnen. Je hoeft nooit te zoeken naar een openingszin (kun je mij even helpen met …?) en vooral denken alle meisjes dat je heel onschuldig bent.

In zijn theatershow ‘Scherven brengen geluk’ vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor ‘De LULverhalen’ en oogstte hij hiermee lovende kritieken. ‘Scherven brengen geluk’ is zijn eerste soloprogramma. In welk hokje dat precies te plaatsen is, kan Marc nog niet zeggen, maar stand-up comedy zal het in ieder geval niet worden. Of er moet een wondertje gebeuren…

Het nieuwe leven van een optimist, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme.

Marc in Gashouder Dedemsvaart "Scherven Brengen Geluk"
Marc in Gashouder Dedemsvaart “Scherven Brengen Geluk”

Lees, kijk en luister interviews met Marc over ‘Scherven Brengen Geluk’

Marc over deze voorstelling (op AT5)

Scherven Brengen Geluk - flyer 2015/2016
Flyer Marc de Hond – Scherven Brengen Geluk – Seizoen 2015/2016
"Scherven brengen geluk" theaterposter
“Scherven brengen geluk” theaterposter

Laat een bericht achter...