Bekijk Marc’s documentaire over Giel Beelen


Giel - De doorbraak van een shockjock - cover van de dvdIn samenwerking met uitgever Excesso is Marc’s veelgeprezen documentaire “Giel! De doorbraak van een shockjock” over Giel Beelen nu overal in Nederland verkrijgbaar op DVD.

Koop de dvd, of bekijk de film ‘On Demand’ in de player

Bestel deze dvd nu voor €11.95  of bekijk de film ‘On Demand’ voor €4.99 via de Distrify-player onderaan deze pagina.

De DVD kent vele extra’s: deleted scenes en bonusinterviews met Giel Beelen, Gerard Ekdom en Rob Stenders. Altijd al willen weten hoe je zelf ook een documentaire kunt maken? Marc heeft een extra audiotrack toegevoegd met zijn commentaar over hoe hij de film gemaakt heeft.

Op 19 december 2014 werd de documentaire uitgezonden op NPO Doc.

Je kunt de film in HD-kwaliteit online bekijken voor €4.99 via onderstaande player.Hoe werkt bovenstaande player?
Je kunt ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ online huren, druk daarvoor op de groene knop “Watch movie” in bovenstaande player. De film is ook te koop als Full HD download, druk daarvoor op de paarse knop “Buy Movie”. Er is tevens de mogelijkheid de film op DVD thuisgestuurd te krijgen. Je hebt een creditcard of een PayPal-account nodig om af te rekenen. Inloggen kan automatisch via Facebook of met een emailadres. Voor meer informatie over de film ga je naar www.giel.tv. Geen creditcard, toch de film zien? Of andere problemen? Email naar Marc de Hond o.v.v. Giel!
.

Heb je de film al gezien? Dan zou je Marc enorm helpen door een recensie te plaatsen bij Bol.com.


Laat een bericht achter...