Marc de Hond vertolkt zijn theatervoorstelling-op-maat voor uw personeel of zakenrelaties


Marc de Hond vertolkt zijn voorstellingen nu ook op uw evenement voor uw personeel of zakenrelaties!

Inspiratie op locatie!
Wil u uw relaties trakteren op een bijzondere ervaring?  Laat uw bedrijf door Marc’s team ombouwen tot een speciaal pop-up theater.  Het optreden kan natuurlijk ook plaatsvinden in een theater of congrescentrum naar keuze.

Alledrie Marc’s voorstellingen kunnen geboekt worden in versies van 30 minuten, 45 minuten of de ‘avondvullende’ volledige variant van 1,5 uur. Voorafgaand aan het optreden heeft u een uitgebreid voorgesprek met Marc zodat hij kan zorgen voor een variant-op-maat.

Wat is de impact van Marc?
Marc zet zijn publiek echt aan het denken, vooral over de dingen die vóór zijn optreden heel moeilijk leken. Hij laat zien dat het in de praktijk best wel meevalt. Tijdens zijn optreden weet hij je over je angst heen te zetten om dingen te veranderen en leert hij je dat je een hele steile klim kunt maken. Een verandering biedt heel veel kansen. Door de lezing en het boek van Marc gaan er deuren voor je open.

Absolute reden om Marc te boeken:
Hij probeert met een combinatie van humor en optimisme sfeer in de zaal te brengen. Deze sfeer geeft de lange zit een positieve draai met een knipoog.

Uiteraard kunt u ook naar het theater voor een reguliere voorstelling van Marc de Hond als personeelsuitje. Check hier zijn speellijst.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan