Marc de Hond test nieuwe voorstelling in pop-uptheater eigen huis


Wie bang is krijgt ook klappenPresentator/Theatermaker Marc de Hond heeft ter ere van de komst van zijn nieuwe voorstelling zijn eigen huis omgebouwd tot pop-uptheater.
Deze maand test hij zijn solovoorstelling Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen door voorleestry-outs te organiseren op een aantal bijzondere pop-uplocaties in Nederland, waaronder in het appartement waar hij binnenkort intrekt.

PERSBERICHT

De Hond: “Mijn voorstelling gaat over angst, het leek me spannend als het publiek niet weet waar ze naar toe gaan. Ze krijgen pas op het laatste moment het adres door. Qua sfeer leek het me erg passend om ze dan naar een leegstaande woning te loodsen. Nèt toen ik op zoek ging naar een geschikte plek mailde mijn makelaar de datum waarop wij de sleutel zouden krijgen. Ik dacht: in mijn eigen nieuwe woning, dat maakt het alleen nog maar meer bijzonder!”

Op 16 april speelt De Hond in zijn pop-uptheater. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Net als zijn vorige voorstelling Scherven Brengen Geluk wordt deze voorstelling geregisseerd door cabaretier Silvester Zwaneveld. Ivo de Wijs is verantwoordelijk voor de muziek.

Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen is vanaf januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters. De theaters starten deze en volgende maand met de kaartverkoop.

Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen
Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angst zaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.marcdehond.nl.


Ontvang een reminder

Interesse in de nieuwe show? Vul dit formulier in, en u wordt automatisch herinnerd zodra de kaartverkoop start!

 


Laat een bericht achter...