29 gedachten over “Marc de Hond stelt optredens uit tot volgend seizoen wegens ziekte

 1. Beste Marc, wat een ongelooflijk verdrietig nieuws. Heel veel sterkte en vooral heel veel beterschap gewenst. Ik heb iets soortgelijks meegemaakt, een jaar terug. Het lijkt op dit moment goed te gaan. Ik wens van harte dat het met jou over een jaar ook weer zo goed gaat.
  Hartelijke groet, Louis

 2. Beste Marc, jeetje…wat een heftig bericht. Veel sterkte met de behandeling. Wens jou en je geliefden veel kracht toe. En voor jou veel gezondheid voor t nieuwe jaar. Vind je filmpje erg indrukwekkend, vooral heel krachtig dat je ook je emotie laat zien. ‘k Blijf je volgen. Groetjes, Nanda

 3. Beste Marc, We kennen elkaar niet, maar ik wil je toch graag een hart onder de riem steken, want hoe verschrikkelijk is dit nieuws over iemands gezondheid. Ik heb zelf ooit prostaatkanker gehad. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en leef met je mee. Zodra je weer kunt optreden boek ik direct. Ben nog niet eerder bij je optreden geweest, maar het lag wel in de planning. Nogmaals ik wens je het allerbeste en wens je voor 2019 heel gezondheid toe. Sterkte man.

 4. Lieve Marc,
  Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode, maar je zult er goed uitkomen en dat is belangrijk. Mijn moeder heeft twee verschillende kankers gehad en is 86 geworden. Desalniettemin is het zwaar en moeilijk voor iedereen die bij jou hoort. Ik geef je veel liefs en kracht. En natuurlijk ook goede kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.💌
  👍😍🌟

 5. Beste Marc, ik wens je veel kracht toe en veel dank voor je bijzondere boodschap ook voor die 110.000 mensen waar ik ook bij hoor. Mijn kaartje voor je voorstelling gaan we zeker ooit verzilveren. Alle moed voor 2019!
  Isabelle

 6. Lieve Marc, wij kennen elkaar niet echt. (hebben elkaar wel eens ontmoet). Mijn ouders vertelden me van jouw ziekte en het filmpje wat je hier over op je site hebt gezet. Ik heb het net in alle rust bekeken en de rustige maar toch kwetsbare manier waarop je de situatie uitlegt raakt me. Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte in het behandelingstraject en hoop samen met jou op een goeie afloop. Ik blijf je verhalen volgen en wens je een heel goed en vooral op termijn weer gezond 2019.

  Hartelijke groetjes
  Esther de Jong

 7. Hè positivo geweldig wat je weer opnieuw laat zien. De moed om door te gaan met opstaan dat is wat jou zo bijzonder maakt. ik zal chanten voor je en anderen vertellen over jouw verhaal. Cora

Laat Marc weten wat je ervan vindt... reageer op dit artikel!