Marc de Hond, inspirerend spreker over het overwinnen van angst


Kan uw bedrijf wel iets meer lef gebruiken? Ziet uw team veranderende omstandigheden als een bedreiging, of als een kans?

Boek nu een inspirerend optreden van Marc de Hond over het overwinnen van angsten! Speciaal voor het bedrijfsleven vertolkt Marc nu een op-maat-gemaakte versie van zijn veelgeprezen theaterprogramma “Wie bang is, krijgt ook klappen”.

Wie bang is krijgt ook klappen

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen. Een verhaal dat uw personeel en zakenrelaties een frisse dosis moed zal geven in een veranderende (zaken)wereld.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

 

Thema’s waarover Marc de Hond o.a. spreekt:

Contact