Dochter voor Marc de Hond en Remona Fransen


AMSTERDAM – Presentator en theatermaker Marc de Hond en oud-atlete Remona Fransen zijn donderdag de trotse ouders geworden van een dochtertje: Livia Jasmin de Hond. Dat heeft het koppel bekendgemaakt.

Moeder en dochter maken het goed. “We zijn heel gelukkig met een gezonde dochter”, stellen de verse ouders. “We zijn dankbaar aan de geweldige vakmensen die ons de afgelopen maanden hebben begeleid.”

De Hond zou donderdagavond zijn nieuwe voorstelling Wie bang is, krijgt ook klappen spelen in Heerhugowaard. In overleg met het theater wordt deze voorstelling verplaatst naar 29 maart.

De voorstellingen van Wie bang is, krijgt ook klappen die vanaf vrijdag staan gepland gaan wel door, inclusief de première op dinsdag 31 januari. De Hond en Fransen ontmoetten elkaar op trainingscentrum Papendal, waar hij trainde als rolstoelbasketballer van het Nederlands team en zij als succesvol atlete op de zevenkamp. Inmiddels zijn ze zes jaar samen.


2 gedachten over “Dochter voor Marc de Hond en Remona Fransen

  1. Dag Marc van harte gefeliciteerd en Remona natuurlijk ook, zij heeft het meeste werk gedaan denk ik, wat goed! voor jullie allebei. Super toch, een dochter! wie had dat gedacht. Ik niet. Hoewel ik je tot veel in staat acht. Leuk hoor. Livia Jasmin wat een mooie namen. De naam Jasmin zit al eens bij jou in de familie, toch? Livia (-ik had vroeger een vriendinnetje met die naam, zij kwam uit Hongarije) prachtige naam.
    Veel succes. Met de opvoeding, met de liefde en met de voorstellingen. Ik kom wel weer eens kijken als je in de buurt bent.
    Molly

Laat een bericht achter...