De Scherven Brengen Geluk Jubileumtoer… alleen in december 2017!


In december 2017 was het precies vijftien jaar geleden dat Marc een dwarslaesie kreeg. Hij wil dat graag groots vieren! Daarom vertolkte hij op veler verzoek voor één week nogmaals zijn bijzondere debuutvoorstelling in een select aantal theaters.

DEZE VOORSTELLING IS VOORBIJ IN DE THEATERS — MAAR WEL NOG TE BOEKEN VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE. GEBRUIK ONS CONTACTFORMULIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, zo vindt Marc de Hond. Dat doet hij zelf namelijk ook. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto overal gratis en hebt altijd de beste plek bij concerten, ook al kom je als laatste binnen. Je hoeft nooit te zoeken naar een openingszin (kun je mij even helpen met …?) en vooral denken alle meisjes dat je heel onschuldig bent.

In zijn theatershow ‘Scherven brengen geluk’ vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk heel veel moois opleverde. Confronterend, absurd, soms ontroerend, maar vooral vol humor. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor de tournee van ‘De Lulverhalen’ en oogstte hij gelijk lovende kritieken.  ‘Scherven brengen geluk’ was vervolgens zijn veelgeprezen eerste theaterprogramma.

Fragment:

Bekijk fragmenten en interviews van ‘Scherven Brengen Geluk’

Marc in Gashouder Dedemsvaart "Scherven Brengen Geluk"
Marc in Gashouder Dedemsvaart “Scherven Brengen Geluk”

Lees, kijk en luister interviews met Marc over ‘Scherven Brengen Geluk’

Marc over deze voorstelling (op AT5)

"Scherven brengen geluk" theaterposter
“Scherven brengen geluk” theaterposter