Contact met Marc de Hond


portret Marc de Hond
Marc de Hond

Wilt u offerte aanvragen voor een optreden van Marc de Hond bij uw evenement?

Boek bijvoorbeeld zijn succesvolle theaterprogramma ‘Scherven Brengen Geluk’, speciaal-op-maat voor uw personeel of zakenrelaties. Marc is ook inzetbaar als spreker en dagvoorzitter. Of wellicht wilt u een clinic rolstoelbasketbal van Marc voor uw personeel en klanten? Vraag vrijblijvend offerte aan via marc@dehond.nl of met onderstaand contactformulier.

Ook al uw andere vragen kunt u hieronder stellen.
Of benader Marc via Facebook of Twitter.

Het reserveren van kaarten voor Marc’s nieuwe theatervoorstelling “Voortschrijdend Inzicht” kan rechtstreeks via de theaters.

Contact, vraag vrijblijvend offerte aan


8 gedachten over “Contact met Marc de Hond

 1. Hallo Marc, vandaag ‘praatte je de dag voor arbeidsdeskundigen aan elkaar’. Voor mij was die dag alleen al (of alleen maar) top omdat je iedereen zo aan t lachen brengt. Ook je ad rem opmerkingen zijn zo…. tja ad rem en super grappig. Heb meteen gereserveerd voor je theatershow in Den Haag. Kijk er naar uit! Bedankt!

 2. Gisteravond zo ontzettend genoten van je indrukwekkende optreden! Humor, zelfspot, emotie, rationele benadering van diverse onderwerpen! Echt super! Heel knap hoe je steeds via een omweggetje weer terug kwam op hetgeen je aan het vertellen was. Zo ontzettend mooi hoe je over je ouders en grootouders sprak, zo liefdevol en trots! We hebben er nog lang over nagesproken en vonden het een hele bijzondere avond. Dank je wel en heel veel succes met alle voorstellingen!
  Groeten uit Waddinxveen van Kees en Monique

 3. Beste Marc, ik heb je try-out gezien op AFC. Eerste indruk je boeit enorm zeker het gedeelte voor de pauze. Ik vind je timing goed je hebt goed contact met het publiek.Het lijkt alsof jezelf veel plezier hebt je lacht zelf ook veel.de dubbele verhaal lijn boeit,ondanks het primitieve toneel goed gebruik gemaakt van de filmlamp.Start met video’s en idem bij afsluiting is erg leuk.Bijzonder dat je het ook hebt over poepen en plassen en dat sex ook anders wordt als je een dwarslaesie hebt de meeste mensen denken daar niet bij na.Sterk punt is ook ” Hans van Mourik” hoe hij je helpt naast het mediteren om om te gaan met moeilijke dagen.Het verhaal met de bobo’s geeft een idee wat je als gehandicapte op je afkrijgt.Ook zuster Hetty is een prima lijn.
  Leuk weergegeven met welke cupmaat heb jij.Ontroerend is het stuk na de pauze hoe je vertelt dat je glas halfvol is, en dat het geen zin heeft om te kijken wat er gebeurd zou zijn als
  je geen dwarslaesie zou hebben, je geeft zelfs ” gezonden” moed. Minder sterke punten zijn
  mi de start ” wat weet u van mij” in de zaal kun je veel minder communiceren en het maakt jou kwetsbaar als er geen reactie komt. Af en toe ik kan niet meer exact aangeven wanneer
  is het te langdradig, je zegt ook wel heel vaak dat je leven anders geworden is door je
  dwarslaesie.Bij mij kweek je ook begrip voor mensen die zichtbaar anders zijn. Kortom een boeiende voorstelling die je met veel enthousiasme brengt, veel succes bij je volgende
  optredens. mvg daan kappelhoff

Laat een bericht achter...