Theatermaker, spreker & presentator Marc de Hond


Marc de Hond is presentator, schrijver, spreker, dagvoorzitter en toert vanaf januari 2020 met zijn derde landelijke solo theatervoorstellingBoek Marc als spreker voor uw bedrijf/evenement, of reserveer uw theaterkaarten!

Kijk online naar ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’

Dit is de officiële website van Marc de Hond, lees alles over zijn theaterprogramma’s, zijn boeken ‘KRACHT‘ en ‘De fantastische scheve toren van Pisa‘, rolstoelbasketbal en zijn film- & tv werk.

Fijn dat u mijn site bezoekt! Vanaf 2020 ben ik te zien met mijn gloednieuwe derde voorstelling: Voortschrijdend Inzicht. Check hier de speellijst.

microfoonIk presenteer programma’s op tv. Bovendien fungeer ik als spreker en dagvoorzitter bij evenementen en congressen. Ik heb inmiddels vele optredens verzorgd en zelfs diverse TEDtalks gegeven. Heeft u interesse om mij te boeken? Neem vrijblijvend contact met mij op.bookEerder schreef ik het boek “Kracht“. Het is het verhaal over mijn dwarslaesie en hoe ik daar mee om ben gegaan. Als u het wilt lezen kunt u het boek in papieren of digitale vorm bestellen. In mei 2016 verscheen mijn eerste kinderboek: “De fantastische scheve toren van PisagieorqE8TIn 2014 regisseerde en produceerde ik de documentaire “Giel! De doorbraak van een shockjock“. Een reconstructie van de beginjaren van mijn voormalige 3FM-collega Giel Beelen. De film is op dvd en video-on-demand te bestellen, net als mijn eerste tweede theatershow.Screen Shot 2015-11-03 at 11.04.04Ik ben voormalig speler van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam. Ik speel nog steeds met veel plezier bij BV Hoofddorp in de Eredivisie en ik geef clinics rolstoelbasketbal aan bedrijven. Wellicht een leuk uitje voor uw klanten of personeel? Als u interesse heeft, neem vooral contact met mij op.

Marc de Hond’s voorstellingen “Scherven Brengen Geluk” en “Wie bang is, krijgt ook klappen” trokken volle theaterzalen. Het is vanaf nu mogelijk om de shows te boeken voor uw bedrijf of organisatie. Interesse in Marc als artiest, spreker of dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk hier een aantal interviews met Marc:
Bekijk hier films en reportages die Marc gemaakt heeft:

Meer weten? Check Marc de Hond op Wikipedia.


42 gedachten over “Theatermaker, spreker & presentator Marc de Hond

 1. Dag Marc,
  Juni 2015 zaten mijn man en ik op een terras van een restaurantje in Clisson. Na een tijdje kwam jij met je echtgenote naast ons zitten. Wij geraakten aan het praten en hebben tijdens het eten flink zitten lachen. (ik ben Magi, die gekke oma met dat lange haar). Ik heb lang getwijfeld of ik je wel zou schrijven. Het is ook zo raar na die eenmalige ontmoeting jaren geleden. Na wat googelen had ik je gevonden. Je levenswandel is bewonderenswaardig en is een voorbeeld voor ieder ander. Ik heb gelezen dat je aan een nieuwe theatervoorstelling werkt en dat jullie ook een nieuwe baby gaan krijgen. Wel, veel succes en vooral veel vreugde ermee.
  Groetjes
  Magi

 2. Marc,

  Ik vindt het erg jammer dat ik er gisteren in Katwijk niet bij kon zijn. Ik had graag zo’n voorstelling in een Zwembad meegemaakt. “voortschrijdend inzicht” lijkt me een geweldig programma en ik hoop dat hem toch nog een keer mag meemaken in een zwembad ondanks dat die niet ingepland is.

  1. Marco! Jammer dat je er niet bij kon zijn, voorlopig staan er geen zwembadoptredens gepland, maar wie weet gaan we dat in de toekomst nog een keer doen. De voorstelling is ook HEEL leuk in het gewone theater hoor.

Laat Marc weten wat je ervan vindt... reageer op dit artikel!