Tweede theatershow Marc de Hond: “Wie bang is, krijgt ook klappen”

[Klik hier voor de landelijke speellijst en het bestellen van tickets]

Wie bang is krijgt ook klappenNa het succes van “Scherven Brengen Geluk” keerde Marc de Hond afgelopen seizoen terug in de Nederlandse theaters, met zijn tweede voorstelling: Wie bang is, krijgt ook klappen.

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Deze voorstelling van Marc de Hond toerde t/m december 2017 langs de Nederlandse theaters.

Bekijk de speellijst in Google Maps!
Bekijk de speellijst in Google Maps!

Speellijst

Reserveren kaarten direct bij de desbetreffende theaters!

Wie bang is, krijgt ook klappen (TV Opnames)
Datum Tijd Plaats Theater Kassa Tickets
Zon 25 Maa 2018 16:00 DRIEBERGEN Theater Mailtland via site Reserveer